Facebook

La Milagrosa Cullera
La Milagrosa Cullera ha añadido 4 fotos nuevas.25/05/2018 @ 21:02
Els nostres benvolguts alumnes Xavi González, José Rico i Víctor Carles han quedat entre els deu primers a les proves Cangur de matemàtiques. En reconeixement a aquest bon fer han rebut aquesta vesprada de divendres un premi atorgat en la Universitat Politècnica d’Alcoy. El nostre centre segueix participant a totes les competicions matemàtiques organitzades per les diverses associacions matemàtiques presents a Espanya i Europa. Hem passat endavant a rondes finals en les proves pangea també. El proper curs seguirem amb hores d’ampliació, dins i fora de l’horari escolar, per seguir preparant aquestes proves matemàtiques i totes les que apareguen de nou. Enhorabona al tres! Sou un orgull per al nostre centre! Espectacular!
La Milagrosa Cullera
La Milagrosa Cullera ha añadido 11 fotos nuevas.25/05/2018 @ 15:07
Dia de molt de moviment en primària. Hem celebrat l’Sports Day. Pares, fills i mestres han gaudit d’una jornada plena de jocs i emocions. Agrair als xiquets, pares i a l’AMPA la seua implicació i el seu esforç. L’any que ve més i millor...
La Milagrosa Cullera
La Milagrosa Cullera ha añadido 4 fotos nuevas.25/05/2018 @ 12:47
Membres de la policia local estan impartint xarrades molt interessants als alumn@s de secundària sobre substàncies il·legals. Felicitem des d'ací als membres de la policia per les seues intervencions. A les 13 hores faran una exhibició de com actua la patrulla canina davant d'actes delictius amb substàncies no legals com aquestes.
La Milagrosa Cullera
La Milagrosa Cullera24/05/2018 @ 19:00
La Milagrosa Cullera
La Milagrosa Cullera24/05/2018 @ 16:16
En aquestos moments, Lorena Denis Valero, llicenciada en història de l'art i experta en salut i educació afectiva-sexual per a adolescents està impartint al col·legi la xarrada "La importancia de los límites en la educación", organitzada per AMPA.
La Milagrosa Cullera
La Milagrosa Cullera ha añadido 6 fotos nuevas.24/05/2018 @ 13:10
NO EM TOQUES EL WHATSAPP. Exposición fotografía IVAJ.
En estos momentos los alumnos de ESO reciben una conferencia sobre la violencia de género a cargo de la Policia Local de Cullera.

Esta tarde “charla y café” organizada por el AMPA y dirigida a todas las familias del centro en torno a la importancia de los límites en la educación. ¡No te lo puedes perder!