Exposició 60 anys del tractat de Roma a l'Auditori Municipal

enero 18, 2018

Una de les primeres accions dels alumnes de 3r d’ESO, com ambaixadors junior del Parlament Europeu, va ser acudir a la inauguració de l’exposició a l’Auditori Municipal de Cullera, sobre els 60 anys de la signatura del Tractat de Roma (el principi de la Unió Europea).
A la inauguració assistiren membres de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat, entre ells Joan Calabuig Rull, Delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, axil com autoritats municipals, encapçalades per Jordi Mayor, Alcalde de Ckullera.
Els alumnes aprofitaren l’acte per a obtenir informació i reallitzar unes entrevistes a autoritats i públic assistent.

 

Una de las primeras acciones de los alumnos de 3º de ESO, como embajadores junior del Parlamento Europeo, fue acudir a la inauguración de la exposición en el Auditorio Municipal de Cullera, sobre los 60 años de la firma del Tratado de Roma( el principio de la Unión Europea).
A la inauguración asistieron miembros de la Dirección General de Relaciones con la Unión Europea y el Estado, entre ellos Joan Calabuig Rull, Delegado del Gobierno Valenciano para la Unión Europea y Relaciones Externas, así como autoridades municipales, encabezadas por Jordi Mayor, Alcalde de Cullera.
Los alumnos aprovecharon el acto para recoger información y realizar unas entrevistas a autoridades y público asistente.

 

ESCOLA DE MARES I PARES 2017 – 2018Els ambaixadors júniors del Parlament Europeu donant a conéixer els països de la UE