FUNDACIÓ ASINDOWN i BIOPARC de València.

enero 12, 2017

El passat dijous 15 de desembre de 2016, els alumnes de 3r A i B del nostre centre feren una visita a la Fundació AsinDown de València. El personal d’aquell centre ens varen mostrar les seues instal·lacions, així com el que fan amb els seus alumnes.

 

La Fundació Asindown, es una entitat de caràcter benefico -assistencial no lucrativa, dedicada a fomentar els mitjos que fan possible la integració familiar, escolar, laboral y social de les persones amb el Síndrome de Down.

 

També ens contaren que el centre treballa a dos nivells amb una atenció primerenca, que és per a xiquets que des dels bebès fins als 3 anys, on assessoren a les famílies i interactuen amb els xiquets.

 

I un altre nivell de treball quan acaben el col·legi (16-18 anys) fins als 25 anys, on l’objectiu es preparar-los per a que els alumnes estiguen capacitats per fer uns determinats treballs, és com una formació professional.

 

Tots els nostres alumnes, varen interactuar amb els alumnes del centre i tots varem aprendre com cal comportar-se, que no són diferents a nosaltres, ja que practiquen esport, juguen a les videojocs, els agrada la música, tenen facebook, etc… , i que cal tractar-los sense por però amb respecte.

 

Tant nosaltres com ells varem quedar molt contents amb l’experiència, i de fet han hagut més contactes de forma personal entre els dos grups.

 

Posteriorment visitarem el Bioparc de València on férem una visita guiada per tot el parc on ens contaren moltes curiositats no sols de les espècies del parc, si no també dels individus que habiten al parc. Va ser molt interessant. Posteriorment varem dinar al parc i varem tindre temps de descobrir el parc pel nostre conter, abans de regressar a Cullera.

 

Va ser una eixida completa i molt agradable.

 

 

[fancygallery id=”38″ album=”78″]

1a MARXA SOLIDÀRIAEnhorabona María Mascarell!