Graduació 4t ESO

junio 27, 2016

Un any més, però cada curs sembla un esdeveniment nou, celebrem la graduació dels nostres benvolguts alumnes de 4t d’ESO. El passat divendres gaudírem d’aquest acte tan especial, professors, alumnes i famílies i compartírem uns moments de convivència i complicitat.

 

A les 18:30 celebràrem una eucaristia on vam poder observar com de majors s’havien fet els nostres i les nostres alumnes de 4t. És un privilegi ser testimoni de la seua evolució des dels tres anys fins la seua adolescència.

 

En acabar, es va fer lliurament de les orles, moment en què a totes les persones que estàvem allí se’ns va soltar alguna llàgrima. Però per finalitzar hi hagué una exhibició de fotografies i vídeos que ens feren passar d’aquelles llàgrimes al somriure més afectuós i simpàtic.

 

[fancygallery id=”30″ album=”65″]

 

I, com no podia faltar, l’AMPA sempre atenta i col·laboradora en tots els esdeveniments desenvolupats al col·legi, organitzà un vi d’honor i un “photocall” per a tots els presents.

 

La Comunitat Educativa vol expressar des d’aquesta finestreta als seus alumnes de 4t que sempre formaran part de nosaltres i, directament per a tots ells: “si ens necessiteu podeu comptar amb nosaltres en qualsevol moment, el col·le serà sempre casa vostra, no ho dubteu. Sempre serà una alegria vore-vos de nou. Fins sempre, ah… i recordeu que vos esperem al sopar d’Antics Alumnes al novembre”.

 

Una Imatge una Història

 

Tots Junts

 

Entrega d’Orles

 

LipDub

 

 

 

ENQUESTES 2015 – 2016ISBN dels llibres per al curs 2016 – 2017