Última sessió del Projecte SAM

octubre 01, 2016

El passat dimecres, els alumnes de 4t d’ESO van poder gaudir de l’última sessió del projecte SAM (Solialissing Around Media). En aquesta ocasió, han estat revisant el funcionament i provant les diferents opcions de comunicació que te l’aplicació com els missatges de text o els xats, sent aquests últims els que més han cridat l’atenció sobre els alumnes.

 

img_1280

 

Com en les darreres sessions, ens ha acompanyat part de l’equip de desenvolupament de l’aplicació en el que hi ha gent de diferents països com Alemanya, Anglaterra i Espanya entre altres. L’equip de SAM, ha quedat molt content tant amb les proves com amb l’actitud dels alumnes i els han agraït tot l’esforç fet per ells. Al ser un projecte amb fons europeus, una de les principals normes es que tot el contingut te que estar amb angles i per tant els alumnes han hagut de demostrar les seues competències en tecnologies i en idiomes.

 

img_1298

 

 

L’experiència amb el projecte ha estat molt gratificant, ha sigut molt favorable tant per a l’empresa cm per als alumnes. Esperem que conten amb nosaltres per a futur projectes.

 

Si voleu saber un poc mes del projecte SAM, vos deixem ací un enllaç a la seua web. Web del projecte SAM

 

¡¡¡Los más pequeños celebramos San Vicente de Paul !!!!REUNIÓ PRINCIPI DE CURS FAMÍLIES 2016 – 2017